Om & Kontakt

Läs om FirmaBild Företagsfoto & Hur Du Kontaktar Oss

FirmaBild drivs av fotograferna Peter Lindberg och Johan Palmborg, båda med mångårig erfarenhet av fotografhantverket. Båda med erfarenhet från jobb utomlands och utbildade på ICP i New York, USA.

FirmaBild strävar efter att ge kunden bra utdelning för pengarna och i det längsta väva ihop kunden önskemål med vad som faktiskt fungerar medialt och leverera lösningar som är gripbara för kunden.

Viktig för oss är också att bilderna inte primärt ska tala till vår kund utan till våra kunders kunder.

Vi sysslar primärt med företagsfoto, det vill säga foto- och bildlösningar anpassade för företag. Bland annat innebär detta att vi sett till att förenkla hantering, att användningen och rättigheterna är generöst utformade, att vi levererar snabbt (oftast dagen efter, ibland samma dag) och att priset är fast.

Vad är då företagsfoto? Vilken typ av bilder handlar det om? Det är bilder av och om verksamheten, beskrivande säljande eller informerande. Det är upp till kunden själv att slutgiltigt bestämma. Det kan vara bilder från produktion, foton av företagets leveransbilar, personalporträtt, gruppfoton på ledningsgrupper och styrelse, och så vidare. Vet du inte vad du behöver? Prata med oss så kan vi lista ut det. Vi vet vad folk vill se och vad era kunder förväntar sig!

Telefon

Peter Lindberg 0703-75 73 75
Johan Palmborg 070-760 43 76

Postadress:

Firmabild
℅ Peter Lindberg EF
Flakebergs Svanegården 6
467 94 Grästorp

Skicka e-post till oss

FirmaBIld drivs av fotograferna Peter Lindberg & Johan Palmborg. Fakturering sker utav respektive fotograf. Vi har båda F-skattsedel och omfattas av ansvarsförsäkring.