Erbjudanden

Erbjudanden – Foto & Film

Vi har tagit fram tre olika nivåer på vår tjänst.

Våra erbjudanden har gemensamt att vi använder professionell utrustning med bra kameror och optik, studiobelysning från ProFoto och Hensel Studiotechnik. Vi har också en portabel porträttstudio och portabel utrustning för produktbilder upp till ca 30 cm storlek. Även för film jobbar vi med professionell utrustning och metoder. Med vår långa yrkeserfarenhet löser vi snudd på alla film- & bildbehov.  Vi fotografer är förstås den största tillgången!

Har era behov ett annat format? Kontakta oss och få ett kanonerbjudande som passar er!

Alla priser är exklusive moms.

 

Fotografi

1. Foto Bas – 9500:-

Paketet som passar alla! Personalporträtt för webbsidan, verksamhetsbilder, enklare produktbilder; mycket ryms i detta erbjudande! Upp till 15 proffsiga bilder, färgjusterade och i filformatet du önskar. Bilderna är  färdiga att användas för tryck och web.

2. Foto Extra – 12 000:-

Detta är för er som önskar lite mer och fler bilder och mer kreativ “input”. Förutom samma innehåll som “Foto Bas”  ingår mer planering med kund för ett än mer kreativt resultat samt mer tid vid fotograferingen för att bättre hinna genomarbeta bilderna. Assistent är med för maximerad effektivitet. Leverans av upp till 20 st bilder med samma höga kvalitet och rättigheter.

3. Foto Exklusiv – 15 000:-

Foto Exklusiv väljer man då det inte ska sparas på budskapet. Här får ni en heldag med fotograf på plats samt ett planeringsmöte hos er hos oss i god tid innan fotografering. Allt som ingår i “Foto Extra” ingår här med, med skillnaden att man får upp till 25 bilder, mer tid på plats och mer tid för idéer och planering.

 

Eventfoto – När det händer! Från 5900:-

Många företag har med rätta olika evenemang tänkt att stärka kundrelationer och få ut företagets produkter och idéer med mera. Detta ska givetvis dokumenteras på bild och förmedlas på olika sätt. Hör av dig och berätta om ditt event så kan vi berätta vad det kostar.

 

Företagsporträtt i vår studio – Från 1500:-

Standardporträtt i halvfigur mot vit, svart eller grå bakgrund med traditionell snygg porträttljussättning. Bilder passande pressreleaser, visitkort, företagets kontaktsida på webben mm. 1500:- exkl. moms för upp till 4 bilder (1-4 personer). Ytterligare bilder 375:- styck. Fler än 20 personer? Be om offert! Mer info på Sockerstudions hemsida!

 

Utbildning: Att använda bild i jobbet! 3000:-

Många tycker det är jobbigt och svårt att hålla reda på upplösning, storlek, pixlar och färg. Den här kursen lär din medarbetare att bli bekväma med detta. Kursavgiften tjänar ni in snabbt genom att folk blir mycket effektivare ihop med bilder! Föreläsningen tar ca 60 – 90 minuter hos er, lite beroende på hur mycket frågor det är. Vi lär er de inbyggda verktygen i Windows och MacOS. Genomförd kurs ger 10% rabatt på arvodet till nästa uppdrag ni beställer.

Nyckelord: porträttfoto, företagsporträtt, porträttfotografering, personalporträtt, personalfoto, företagsfoto, företagsfotografering, gruppfoto, produktbilder, produktfoto, verksamhetsfoton, interiörfoton, exteriörfoton, interiörbilder, exteriörbilder, verksamhetsbeskrivning, årsberättelse, årsredovisning.

 

Film – långt och kort!

Vi har några olika varianter att utgå från. Sedan kan vi givetvis snickra ihop specialer också!

1 – En styck film på max 60 sekunder.  19.500:-

Allt ingår, inklusive projektering, manus, produktion på plats och klippning. Fri användning. Vi paketerar så det går enkelt att ladda upp i sociala medier och på Youtube.

2 – Tio stycken filmer under 12 månader, max 60 sekunder. 149.000:-

Som ovan, fast i ett paketpris. Du är hemma för ett helt år!