Använda bild i jobbet

Utbildning: Använda bild i jobbet! 3000:- exkl. moms

Att använda bild i jobbet ingår i fler och fler människors arbetsuppgifter. Trots Facebook och smarta mobiler tycker många fortfarande det är jobbigt och svårt att hantera bilder i e-post, att skala om bilder till rätt storlek, att beskära dem och så vidare. Ord som upplösning, pixlar och färgbalans får många att känna panik. Det läggs onödigt mycket tid på hanteringen, och ofta blir det så att kunder utsätts för bilder av för låg kvalitet och i fel storlek, eller med fel beskärning.

Den här kursen som är på ca. 60 till 90 minuter (beroende på mängden frågor) lär dina dig och dina medarbetare hur de med verktyg som finns i varje Windows-PC eller Mac löser alla de vanligaste trångmålen. Vi berör också hur man gör för att slippa oordning i bildarkivet.

Det räcker att spara ett fåtal timmars arbete per år och företag för att denna kurs ska löna sig. Vi ger er även 10% rabatt på arvodet på nästa jobb ni beställer*.

Förkunskaper: normalanvändare av Mac eller Windows-PC.

Utbildningen sker hos er. Vi behöver finnas ett konferensrum med modern projektor med minst 1024×768 pixlars upplösning. Saknas projektor tillkommer 500:- exkl. moms. Max antal kursdeltagare är 30 personer.

*Gäller 12 månader.